Stage & afstuderen

Wil je ervaring opdoen in de dynamische wereld van softwareontwikkeling en IT dienstverlening? En wil je stage lopen bij een vernieuwd softwarebedrijf die in is voor nieuwe ideeën, open staat kritische vragen en waar jij je eigen inbreng kunt geven? Dan is een stageplaats bij Everest misschien iets voor jou.

Everest is altijd op zoek naar stagiaires en afstudeerders van hogescholen en universiteiten. De vraagstukken die we bij onze klanten aantreffen en tegenkomen in onze oplossingen en producten vereisen voortdurend (fundamenteel) onderzoek, zowel voor de productontwikkeling als bij de projectmatige toepassing ervan. Onderwerpen die bij ons met name aan bod komen zijn: software development, front end development, kunstmatige intelligentie, business modelling, dynamic case management, business process management en customer experience.

Een stage of afstudeeropdracht is persoonlijk en stellen we altijd op maat samen. Uiteraard staat er tegenover je inzet altijd een passende stagevergoeding. Dat veel stagiaires uiteindelijk hun verdere carrière bij Everest voortzetten, komt doordat zij zich snel thuis voelen vanwege de goede begeleiding.

Meer weten over stage en afstuderen?

Wil je meer weten over het werken bij Everest? Bel, mail of app me dan!

Rodney Becker
Recruiter

06 29 10 71 50
r.becker@everest.nl

Solliciteer direct

Vul je gegevens in, dan nemen wij contact met je op.