Bij Everest geef je zelf invulling aan je loopbaan

Bij Everest kun je echt werken aan je toekomst. Op het gebied van zowel persoonlijke als loopbaanontwikkeling bieden wij je een breed scala aan mogelijkheden in de vorm van begeleiding, training en opleiding. Je geeft zelf invulling aan het verloop van je loopbaan; jouw carrièrewensen staan voorop en jij bepaalt in welke richting je je ontwikkelt. Vanzelfsprekend kijken we samen naar jouw ontwikkelpad en hoe we je carrière het beste kunnen vormgeven, zowel op het gebied van soft- als hardskills.

Openstaande vacatures

 • Ervaren

  Blueriq Solution Sales Manager

  Kun jij nieuwe business genereren? Geeft het je een kick om de toekomst van de financiële branche veranderen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  Bekijk vacature
 • Medior

  Software Tester Blueriq

  Wil je werken bij een vernieuwend softwarebedrijf dat in is voor nieuwe ideeën en open staat voor kritische vragen en eigen inbreng? Dan is een positie als Software Tester Blueriq iets voor jou!

  Bekijk vacature
 • Ervaren

  Scrum Master

  Team Overheid

  Ben jij niet bang voor complexe processen en systemen en ben je in staat mensen goed te coachen? Word dan Scrum Master bij Everest!

  Bekijk vacature
 • Medior

  Software Developer

  Team Overheid/Banken en Verzekeraars

  Wil jij bij een bedrijf werken dat iedere dag bezig is de wereld te verbeteren? En vind jij het oplossen van complexe puzzels een echte uitdaging? Dan ben jij de Software Developer die we zoeken!

  Bekijk vacature
 • Starter

  Business Engineer

  Team Overheid

  Kom jij het beste uit de verf in een complexe omgeving? En wil je werken op het snijvlak van Business en IT? Word Business Engineer voor de overheid bij Everest! *Deze functie is ook geschikt voor mediors en seniors.

  Bekijk vacature
 • Starter

  Business Engineer

  Team Banken & Verzekeraars

  Wil jij meewerken aan een financiële wereld waarin starters gemakkelijk en soepel een hypotheek kunnen krijgen voor hun droomhuis? En kom jij tot bloei in een complexe omgeving? Word Business Engineer! *Deze functie is ook geschikt voor mediors en seniors.

  Bekijk vacature
 • Geen passende vacature?

  Bel, mail of app mij en vertel waarom jij bij Everest wilt werken!

  Cis Schut
  0629525235

#werkenbijeverest

‘Everest levert haar klanten automatiseringsoplossingen, maar dat gaat verder dan alleen het realiseren van de beste software. ’

Als functioneel architect acteer ik continu op het snijvlak van business- en solutionarchitectuur, om zo de best mogelijke oplossing te vinden voor onze klanten op het gebied van automatisering en bedrijfsvoering. Het is altijd mooi om te merken dat je het werk van je klanten weer een stukje overzichtelijker hebt kunnen maken.

Tijmen Majoor - Functioneel Architect

Zes redenen om bij Everest te werken

Onze partners in educatie

logo1 logo2 logo3 logo4

Studieverenigingen

web-logo-zwart
logo-cognaclogo-cki