Bij Everest geef je zelf invulling aan je loopbaan

Bij Everest kun je echt werken aan je toekomst. Op het gebied van zowel persoonlijke als loopbaanontwikkeling bieden wij je een breed scala aan mogelijkheden in de vorm van begeleiding, training en opleiding. Je geeft zelf invulling aan het verloop van je loopbaan; jouw carrièrewensen staan voorop en jij bepaalt in welke richting je je ontwikkelt. Vanzelfsprekend kijken we samen naar jouw ontwikkelpad en hoe we je carrière het beste kunnen vormgeven, zowel op het gebied van soft- als hardskills.

Onze vacatures

Zes redenen om bij Everest te werken

‘Een grote dosis gedrevenheid, energie met een snufje fun’

Het ontwerpen van het regelgedreven en modulair opgebouwde softwareplatform Blueriq klinkt complex… en dat klopt ook wel een beetje. Maar de organisatie achter die software is als je het mij vraagt alles behalve gecompliceerd. Er wordt altijd hard gewerkt met het nodige plezier! Ik typeer mijn collega’s vooral als gedreven, energiek en gezellig.

Menno Gülpers - Product Consultant Blueriq

Everest Talentday

Tijdens de Everest Talentday maak je, als potentiële junior business engineer, kennis met de dynamische wereld van Everest. Je leert meer ons softwareplatform Blueriq, onze projecten en toepassingen, ons team en onze ideeën voor de toekomst. Zien we aan het einde van deze dag een match en ben je enthousiast geworden over het werken bij Everest? Dan verwelkomen we je van harte in ons gedreven team.

Vind je geen passende vacature?

Blijf via onze social media op de hoogte van al onze actuele vacatures

twitter-icon    linkedin-icon