Bij Everest geef je zelf invulling aan je loopbaan

Bij Everest kun je echt werken aan je toekomst. Op het gebied van zowel persoonlijke als loopbaanontwikkeling bieden wij je een breed scala aan mogelijkheden in de vorm van begeleiding, training en opleiding. Je geeft zelf invulling aan het verloop van je loopbaan; jouw carrièrewensen staan voorop en jij bepaalt in welke richting je je ontwikkelt. Vanzelfsprekend kijken we samen naar jouw ontwikkelpad en hoe we je carrière het beste kunnen vormgeven, zowel op het gebied van soft- als hardskills.

Openstaande vacatures

 • Medior

  Software Tester Blueriq

  Wil je werken bij een vernieuwend softwarebedrijf dat in is voor nieuwe ideeën en open staat voor kritische vragen en eigen inbreng? Dan is een positie als Software Tester Blueriq iets voor jou!

  Bekijk vacature
 • Medior

  Software Developer

  Team Overheid/Banken en Verzekeraars

  Wil jij bij een bedrijf werken dat iedere dag bezig is de wereld te verbeteren? En vind jij het oplossen van complexe puzzels een echte uitdaging? Dan ben jij de Software Developer die we zoeken!

  Bekijk vacature
 • Starter

  Business Engineer

  Team Overheid

  Kom jij het beste uit de verf in een complexe omgeving? En wil je werken op het snijvlak van Business en IT? Word Business Engineer voor de overheid bij Everest!

  Bekijk vacature
 • Starter

  Business Engineer

  Team Banken & Verzekeraars

  Wil jij meewerken aan een financiële wereld waarin starters gemakkelijk en soepel een hypotheek kunnen krijgen voor hun droomhuis? En kom jij tot bloei in een complexe omgeving? Word Business Engineer voor Banken en Verzekeraars bij Everest!

  Bekijk vacature
 • Ervaren

  Solution Architect

  Team Overheid

  Durf jij verandering te realiseren in organisaties? En kan jij de juiste oplossing vinden in hectische en dynamische omgevingen? Dan ben jij de Solution Architect die we zoeken!

  Bekijk vacature
 • Stage

  Stage & afstuderen

  Everest

  Wil je stage lopen bij een vernieuwd softwarebedrijf die in is voor nieuwe ideeën, open staat kritische vragen en waar jij je eigen inbreng kunt geven? Dan is een stageplaats bij Everest misschien iets voor jou!

  Meer informatie
 • Geen passende vacature?

  Bel, mail of app mij en vertel waarom jij bij Everest wilt werken!

  Rodney Becker
  06 29 10 71 50

#werkenbijeverest

‘De ene keer bedenk ik samen met de business iets nieuws en de andere keer implementeer ik het bedachte in onze tooling’

Naast uitdagend is het werken bij Everest vooral leuk vanwege de afwisseling. De ene keer bedenk ik samen met de business iets nieuws en de andere keer implementeer ik het bedachte in onze tooling.

Paul Ligthart - Business Engineer

Zes redenen om bij Everest te werken

Onze partners in educatie

logo1 logo2 logo3 logo4

Studieverenigingen

web-logo-zwart
logo-cognaclogo-cki