Bij Everest geef je zelf invulling aan je loopbaan

Bij Everest kun je echt werken aan je toekomst. Op het gebied van zowel persoonlijke als loopbaanontwikkeling bieden wij je een breed scala aan mogelijkheden in de vorm van begeleiding, training en opleiding. Je geeft zelf invulling aan het verloop van je loopbaan; jouw carrièrewensen staan voorop en jij bepaalt in welke richting je je ontwikkelt. Vanzelfsprekend kijken we samen naar jouw ontwikkelpad en hoe we je carrière het beste kunnen vormgeven, zowel op het gebied van soft- als hardskills.

Zes redenen om bij Everest te werken

‘Everest levert haar klanten automatiseringsoplossingen, maar dat gaat verder dan alleen het realiseren van de beste software. ’

Als functioneel architect acteer ik continu op het snijvlak van business- en solutionarchitectuur, om zo de best mogelijke oplossing te vinden voor onze klanten op het gebied van automatisering en bedrijfsvoering. Het is altijd mooi om te merken dat je het werk van je klanten weer een stukje overzichtelijker hebt kunnen maken.

Tijmen Majoor - Functioneel Architect

Onze vacatures

Everest Talentday

Tijdens de Everest Talentday maak je, als potentiële junior business engineer, kennis met de dynamische wereld van Everest. Je leert meer ons softwareplatform Blueriq, onze projecten en toepassingen, ons team en onze ideeën voor de toekomst. Zien we aan het einde van deze dag een match en ben je enthousiast geworden over het werken bij Everest? Dan verwelkomen we je van harte in ons gedreven team.

Vind je geen passende vacature?

Blijf via onze social media op de hoogte van al onze actuele vacatures

twitter-icon    linkedin-icon