Bij Everest geef je zelf invulling aan je loopbaan

Bij Everest kun je echt werken aan je toekomst. Op het gebied van zowel persoonlijke als loopbaanontwikkeling bieden wij je een breed scala aan mogelijkheden in de vorm van begeleiding, training en opleiding. Je geeft zelf invulling aan het verloop van je loopbaan; jouw carrièrewensen staan voorop en jij bepaalt in welke richting je je ontwikkelt. Vanzelfsprekend kijken we samen naar jouw ontwikkelpad en hoe we je carrière het beste kunnen vormgeven, zowel op het gebied van soft- als hardskills.

Openstaande vacatures

 • Medior

  Software Tester Blueriq

  Wil je werken bij een vernieuwend softwarebedrijf dat in is voor nieuwe ideeën en open staat voor kritische vragen en eigen inbreng? Dan is een positie als Software Tester Blueriq iets voor jou!

  Bekijk vacature
 • Medior

  Software Developer

  Team Overheid/Banken en Verzekeraars

  Wil jij bij een bedrijf werken dat iedere dag bezig is de wereld te verbeteren? En vind jij het oplossen van complexe puzzels een echte uitdaging? Dan ben jij de Software Developer die we zoeken!

  Bekijk vacature
 • Starter

  Business Engineer

  Team Banken & Verzekeraars

  Wil jij meewerken aan een financiële wereld waarin starters gemakkelijk en soepel een hypotheek kunnen krijgen voor hun droomhuis? En kom jij tot bloei in een complexe omgeving? Word Business Engineer! *Deze functie is ook geschikt voor mediors en seniors.

  Bekijk vacature
 • Geen passende vacature?

  Bel, mail of app mij en vertel waarom jij bij Everest wilt werken!

  Cis Schut
  0629525235

#werkenbijeverest

‘Elk partnership met onze klanten staat bol van gezonde ambitie’

Wat ik zo uniek vind aan Everest is dat we onze klanten echt vooruit willen helpen. Door diepgaande domeinkennis van finance en public implementeren we ICT-oplossingen die onze klanten voorop laten lopen in hun markt. We automatiseren niet alleen kennis, we helpen onze klanten daadwerkelijk om hun business doelstellingen te bereiken.

Kees Miedema - Senior Accountmanager Finance

Zes redenen om bij Everest te werken

Onze partners in educatie

logo1 logo2 logo3 logo4

Studieverenigingen

web-logo-zwart
logo-cognaclogo-cki