FormLab

Zet intelligente webformulieren razendsnel online

Everest FormLab is een slimme oplossing voor het snel en efficiënt online zetten van intelligente webformulieren. Deze vormen immers het belangrijkste communicatiekanaal voor uw klanten en bieden alle mogelijkheden voor het creëren van een excellente klantbeleving en een gestroomlijnd bedrijfsproces. Everest FormLab is namelijk op één centrale plek ingericht, zodat u niet voor elke doelgroep en elk kanaal, product of label het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.

Formulieren met invulhulpen, berekeningen en direct advies

FormLab is dé oplossing voor het maken van intelligente formulieren voor uw websites en portalen. Dit zijn formulieren die klanten ondersteunen in online verkoop-, aanvraag-, en mutatieprocessen met slimme invulhulpen, berekeningen en direct advies. Intuïtieve formulieren zorgen voor extra gebruikersgemak en vergroten daarmee de klantbeleving. Daarnaast zorgen ze voor meer efficiency in uw dagelijkse bedrijfsvoering. Er is immers minder handmatig werk nodig bij het verwerken en controleren van gegevens. Intelligente webformulieren bieden dus zowel uw klanten als uw interne organisatie veel voordelen.

Uw FormLab is snel operationeel

FormLab is een combinatie van expertise, werkwijze en tooling. Onze business engineers hebben de kennis en ervaring om uw FormLab slim, snel en toekomstvast in te richten. Wij doen dit met behulp van een agile en bewezen effectieve werkwijze, en maken hierbij gebruik van onze gebruiksvriendelijke ontwikkeltool Blueriq. Op deze manier kunnen we applicaties centraal ontwikkelen en beheren, systemen aan elkaar koppelen en gedeelde functionaliteiten slim hergebruiken. Dit zorgt voor snelle doorlooptijden en lage ontwikkelkosten. Indien gewenst kan uw eigen ICT en business – na een training van Everest – ook zelf formuleren maken en beheren met FormLab.

De voordelen van FormLab
  • uw webformulieren snel online tegen lage kosten
  • optimale beheersbaarheid door centrale inrichting
  • koppeling aan alle systemen in de organisatie
  • betere klantbeleving dankzij online interactie
  • ideaal voor organisaties met verschillende labels en kanalen
FormLab in vier stappen

Wanneer FormLab bij u is ingericht, kunt u direct aan de slag met het aanmaken van nieuwe formulieren. Dit gebeurt via een gestandaardiseerd en daardoor efficiënt realisatieproces, waarin elke stakeholder een actieve rol heeft. Deze stappen worden op deze infographic in kaart gebracht.

Meer weten over FormLab?

Neem contact op met één van onze specialisten voor een direct antwoord op uw vraag of om een afspraak te maken.

Leon van Dooren


06 22 20 96 16
l.van.dooren@everest.nl

Chris Geertsma
Solution Architect Overheid

06 46 09 39 13
c.geertsma@everest.nl

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal wendbare ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels heeft onze aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die zorgen voor zeer efficiënte bedrijfsprocessen. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbelevin

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om een presentatie te geven en samen uw wensen door te nemen. Ook laten we een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl