Warme hypotheek leads

Van huizenzoeker naar warme hypotheek lead

De zoektocht naar een nieuwe koopwoning, start voor de meeste woningzoekenden op internet. Woningzoeksites worden veelvuldig bezocht, op zoek naar die droomwoning. Consumenten hebben juist in deze oriënterende fase sterk de behoefte aan (online) inzicht in hun persoonlijke (financiële) plaatje, zo blijkt uit onderzoek. Een behoefte waar geldgevers proactief op kunnen inspelen door, in dit stadium van de zoektocht naar een woning, de consument al aan zich te verbinden.

Van huizenzoeker naar warme hypotheek lead in de praktijk

In samenwerking met Huislijn.nl bieden wij huizenzoekers online inzicht in hun financiële situatie en de hypotheek mogelijkheden. Stap voor stap begeleiden wij consumenten door de oriëntatiefase. Met behulp van online rekentools, gebaseerd op de persoonlijke situatie van elke consument, krijgt de huizenzoeker steeds meer inzicht en overzicht van zijn (financiële) mogelijkheden. Zijn alle stappen doorlopen en is de consument klaar voor een persoonlijk gesprek? Dan brengen wij hem met uw organisatie in contact. Het resultaat, u krijgt meteen een goed voorbereide en gekwalificeerde lead. Kortom, een klant met een kroon. Daarnaast kunt u de consument meteen optimaal ondersteunen en een persoonlijk advies op maat aanbieden, vanwege de informatie die er al is over die ene consument.

De voordelen voor de consument
  • Relevante informatie op het juiste moment in de oriëntatiefase
  • Een persoonlijke dienstverlening op maat
  • Meteen een passende en persoonlijke oplossing ontvangen
De voordelen voor de geldgever
  • Het aantal warme leads neemt toe
  • Een rijker klantprofiel bij aanvang proces
  • De kwalificatie van aanvrager verloopt sneller
  • Een betere klantervaring
  • Een efficiënter proces

 

Meer weten over het creëren van warme hypotheek leads in de oriëntatiefase?

Neem contact op met een van onze specialisten.

Leon van Dooren


06 22 20 96 16
l.van.dooren@everest.nl

Kees Miedema


06 29 52 66 39
k.miedema@everest.nl

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal klantgedreven ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels hebben onze oplossingen en aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die ervoor zorgen dat dienstverlening persoonlijk en (weer) relevant wordt. En bedrijfsprocessen efficiënt. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken en kan helpen om dienstverlening op maat in de praktijk te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw ambities en wensen en kunnen u een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden laten zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl