Everest Mortgage Solution

Hét STP-platform voor de zelfredzame hypotheekklant

De Everest Mortgage Solution (EMS) is dé standaardoplossing voor hypotheekverstrekkers die wendbaarder en efficiënter willen werken. De kracht van EMS zit in de mogelijkheid om het complete hypotheekproces volledig te automatiseren. Bovendien kunt u met één platform ál uw labels en kanalen beheren. Van aanvraag en advies tot offerte en akte: alles stappen worden door middel van straight through processing (STP) doorlopen.

Korte time to market

EMS biedt out-of-the-box alle functionaliteiten die u als hypotheekverstrekker nodig heeft. Heeft u onderscheidende productkenmerken of proposities? Dan worden die als maatwerk in specifieke klantmodules ondergebracht.

Altijd up-to-date

De hoge mate van STP en de herhaalbaarheid van functionaliteiten verkleinen ook de risico’s op fouten. Daarnaast wordt het softwareplatform door Everest continu up-to-date gehouden op het gebied van wet- en regelgeving, technische standaarden en marktconformiteit. Hiermee zijn alle factoren aanwezig om de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw dienstverlening op een hoog niveau te houden.

De nieuwe realiteit vraagt om nieuwe oplossingen

Klanten willen zoveel mogelijk zélf de touwtjes in handen hebben. Everest maakt het mogelijk.

Klein is het nieuwe groot

Steeds meer functionaliteiten zullen als losse componenten en domeinoverstijgend inzetbaar zijn. Dit betekent dat u wijzigingen die betrekking hebben op verschillende procesonderdelen en/of verschillende labels maar op één plek hoeft door te voeren. Bovendien kunt u dankzij het hergebruik van componenten heel eenvoudig en snel nieuwe producten lanceren. Uw time-to-market wordt hiermee aanzienlijk verkort.

De voordelen van Everest Mortgage Solution
  • Volledig automatiseren van het complete hypotheekproces
  • Optimale samenwerking met alle distributiepartners
  • Innovatieve en snelle productontwikkeling

 

Meer weten over Everest Mortgage Solution?

Neem contact op met één van onze specialisten voor een direct antwoord op uw vraag of om een afspraak te maken.

Kees Miedema


06 29 52 66 39
k.miedema@everest.nl

Leon van Dooren


06 22 20 96 16
l.van.dooren@everest.nl

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal wendbare ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels heeft onze aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die zorgen voor zeer efficiënte bedrijfsprocessen. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om een presentatie te geven en samen uw wensen door te nemen. Ook laten we een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl