Dynamic Case Management

Stroomlijn uw dienstverlening

Dynamic Case Management voorziet in een snelle, geïntegreerde afhandeling van cases tussen kenniswerkers, klanten en andere stakeholders. Dit betekent dat elke betrokkene toegang heeft tot dezelfde informatie en dat er beter en consistenter wordt samengewerkt. Beslissingen zijn transparanter en altijd in lijn met de nieuwste wet- en regelgeving. Complexe processen worden beheersbaarder door uitvoeringsregels zoveel mogelijk te automatiseren en alleen voor uitzonderingen kenniswerkers in te schakelen. Zo voorkomt u fouten, werkt u efficiënter en krijgt u meer tevreden klanten.

Toegankelijk, responsief en transparant

De druk op organisaties om constant effectiviteit en efficiëntie te leveren neemt nog steeds toe. Kenniswerkers hebben een aanzienlijke impact op het succes van een organisatie omdat zij in grote mate waarde toevoegen aan belangrijke interne bedrijfsprocessen. Dynamic Case Management stelt organisaties in staat om toegankelijke, responsieve en transparante diensten te bieden aan klanten, op een kosteneffectieve manier.

Integraal klantbeeld

Dynamic Case Management brengt informatie, processen en mensen samen. Zo ontstaat een integraal klantbeeld: beschikbare en benodigde informatie is altijd actueel en wordt op een gebruiksvriendelijke manier gepresenteerd aan alle stakeholders. Omdat iedereen toegang heeft tot dezelfde informatie, wordt er efficiënter en klantvriendelijker samengewerkt.

Maximale flexibiliteit

Met Dynamic Case Management ontwerpt u dynamische en regelgedreven modellen om processen en beslissingen weer te geven. Dit zorgt voor maximale flexibiliteit en transparantie. U hoeft dan ook niet alle processtappen apart te modelleren, maar alleen het basispatroon: kenniswerkers kunnen vervolgens voor elke specifieke case een eigen pad creëren om snel wijzigingen door te voeren.

Verbeterde efficiëntie en effectiviteit

Extra winst behaalt u door complexe en langlopende cases op een bedrijfsregelgerichte manier te ondersteunen door de specificaties van regels direct executeerbaar te maken. Zo neemt u automatisch beslissingen en profiteert u van Straight Through Processing (STP) en First-Time-Right (FTR). Uw dienstverlening wordt hierdoor sneller én beter, ook omdat kenniswerkers nu meer tijd overhouden voor de meer complexe gevallen. En omdat alle beslissingen inzichtelijk zijn, is bovendien transparantie en compliance aan geldende wet- en regelgeving gewaarborgd.

De voordelen van Dynamic Case Management
  • Snelle afhandeling van cases tussen kenniswerkers en klanten
  • Betere en efficiëntere samenwerking tussen alle betrokkenen
  • Regelgedreven modellen voor maximale flexibiliteit en transparantie
  • Regels direct executeerbaar dankzij straight through processing
  • Betere samenwerking tussen medewerkers en systemen
  • Altijd compliant aan actuele wet- en regelgeving

Meer informatie over Dynamic Case Management in de financiële wereld? Download onderstaande flyer.

dcm-flyer

Meer weten over Dynamic Case Management?

Neem contact op met één van onze specialisten voor een direct antwoord op uw vraag of om een afspraak te maken.

Kees Miedema


06 29 52 66 39
k.miedema@everest.nl

Freek van Teeseling


06 27 87 89 74
f.van.teeseling@everest.nl

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal wendbare ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels heeft onze aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die zorgen voor zeer efficiënte bedrijfsprocessen. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken en kan helpen om dienstverlening op maat in de praktijk te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw ambities en wensen en kunnen u een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden laten zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl