Decision management

Speel sneller in op veranderingen

Met Decision Management kunt u sneller inspelen op veranderend beleid, op wijzigende wetten en regels en op nieuwe kansen in de markt. Door uw bedrijfsprocessen centraal in te richten, wordt het eenvoudig om nieuwe producten en diensten snel en kostenefficiënt over verschillende kanalen te lanceren. Beslissingen maakt u altijd op basis van juiste en actuele informatie, waardoor het risico op fouten kleiner wordt. Bovendien zijn deze beslissingen optimaal transparant en traceerbaar voor alle stakeholders in het proces.

Snel en efficiënt wijzigingen doorvoeren

Veel organisaties hebben bedrijfsregels en beleid rondzwerven in applicaties, spreadsheets en in hoofden van individuele werknemers waardoor interpretatieverschillen en beheerproblemen optreden. Het gevolg is dat organisaties niet of niet adequaat kunnen omgaan met veranderingen in de wet, regelingen of beleid en daardoor niet wendbaar zijn. Decision Management brengt de uitvoering van de organisatie in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving en maakt het mogelijk om snel en gecontroleerd wijzigingen hierop door te voeren. Hierdoor realiseert u een efficiënte en transparante bedrijfsvoering tegen lagere kosten.

Alles onder controle, van ontwerp tot uitvoering

Met Decision Management beheert u het gehele transitieproces rondom wetgeving en beleid: van ontwerp en interpretatie tot implementatie en uitvoering. Complexe en steeds veranderende bedrijfsprocessen worden omgezet in een duurzame, schaalbare en herhaalbare set van zinvol executeerbare bedrijfsregels. Doordat deze binnen één centrale omgeving zijn vastgelegd, hoeft u aanpassingen aan producten of diensten maar op één plek door te voeren. Hierdoor wordt uw organisatie meer wendbaar tegen lagere kosten.

Optimale transparantie

Doordat de volledige transitieketen is vastgelegd, kan van elke geïmplementeerde regel de relatie worden gelegd naar uitvoeringsbeleid, bedrijfsregels en wetgeving, en vice versa. Dit maakt het mogelijk direct de impact van wijzigend beleid te voorspellen, maar ook historische interpretaties en analyses te raadplegen. Bovendien waarborgt deze integrale inrichting de transparantie over besluitvorming en compliance aan geldende wet- en regelgeving.

De voordelen van Decision Management
  • Sneller inspelen op veranderingen en kansen in de markt
  • Wijzigingen slechts op één plek doorvoeren
  • Altijd compliant aan actuele wet- en regelgeving
  • Efficiëntere en meer transparante bedrijfsvoering
  • Meer inzicht in de impact van veranderend beleid
  • Betere samenwerking tussen afdelingen, medewerkers en systemen

Meer weten over Decision management?

Neem contact op met één van onze specialisten voor een direct antwoord op uw vraag of om een afspraak te maken.

Kees Miedema


06 29 52 66 39
k.miedema@everest.nl

Freek van Teeseling


06 27 87 89 74
f.van.teeseling@everest.nl

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal wendbare ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels heeft onze aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die zorgen voor zeer efficiënte bedrijfsprocessen. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken en kan helpen om dienstverlening op maat in de praktijk te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw ambities en wensen en kunnen u een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden laten zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl