Business Engineering

Bedrijfsprocessen tot in de kern optimaliseren

Complexe processen kunnen pas worden verbeterd door ze eerst te ontrafelen en volledig inzichtelijk te maken. Everest Business Engineering is een geheel eigen benadering om tot de essentie van uw core business vraagstukken door te dringen, via een samenspel van methoden, technieken, instrumenten en vaardigheden. En om deze vraagstukken te vertalen naar een IT-oplossing. Business-IT alignment in optima forma.

Combinatie van kennis, werkwijze en technologie

Onze Business Engineers combineren diepgaande domeinkennis, een professionele aanpak (zoals scrum) en hoogwaardige technologie (zoals Blueriq) om IT-systemen te realiseren die volledig zijn toegerust op zelfs de meest kennisintensieve en dynamische processen. Hierdoor bent u in staat om uw core business doelstellingen te realiseren.

Oplossingen vanuit de kern van het probleem

Door elk vraagstuk vanaf de basis sterk analytisch en kritisch te benaderen, leidt Business Engineering tot een IT-systeem dat niet automatisch voortbouwt op de veronderstelde werkelijkheid, maar juist aansluit op wat er daadwerkelijk aan de hand is. Alleen zo kan vanuit de kern van het probleem een fundamentele oplossing worden gerealiseerd die aansluit bij de huidige realiteit. En die de brug slaat naar de gewenste, optimale situatie.

De voordelen van Business Engineering
  • Fundamentele oplossingen voor succesvolle bedrijfsvoering
  • Op basis van methoden, technieken, instrumenten en vaardigheden
  • En niet op basis van de veronderstelde werkelijkheid
  • Specifiek voor kennisintensieve, dynamische processen
  • Realisatie met hoogwaardige technologie, zoals Blueriq
  • Uw organisatiedoelstellingen staan altijd centraal

Meer weten over Business Engineering?

Neem contact op met één van onze specialisten voor een direct antwoord op uw vraag of om een afspraak te maken.

Leon van Dooren


06 22 20 96 16
l.van.dooren@everest.nl

Chris Geertsma
Solution Architect Overheid

06 46 09 39 13
c.geertsma@everest.nl

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal wendbare ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels heeft onze aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die zorgen voor zeer efficiënte bedrijfsprocessen. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken en kan helpen om dienstverlening op maat in de praktijk te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw ambities en wensen en kunnen u een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden laten zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl