Business Consultancy

Haal maximaal rendement uit uw investering

U wilt uw e-businessomgeving intelligenter, klantgerichter en dynamischer inrichten. U wilt kennisintensieve bedrijfsprocessen efficiënter en toekomstvaster maken. U wilt uw time-to-market verkorten en flexibeler kunnen inspelen op marktontwikkelingen. Kortom: u wilt waarde toevoegen aan uw organisatie en moet daarom investeren in wendbare ICT. Maar hoe pakt u dat aan? Welke keuzes maakt u? En hoe haalt u maximaal rendement uit uw investering? Het antwoord: Business Consultancy van Everest.

Het begint met een goede business case

De bedragen die gemoeid gaan met ICT-investeringen zijn vaak hoog. En het is altijd onzeker wát ze opleveren. De Business Consultants van Everest helpen u maximale waarde te halen uit uw ICT-investering. Dit begint met het maken van een goede business case. Hierin adviseren wij u welke oplossing het beste past bij uw doelstellingen en budget. En hoe u deze oplossing op de meest efficiënte en toekomstgerichte manier kunt implementeren. Ook business case management hoort hierbij: hiermee heeft u inzicht en controle over de baten en kosten van uw investering en elke fase van het proces.

Optimale synergie creëren

Onze adviezen gaan verder dan alleen technologie. Wij kijken ook naar wat uw investering betekent voor de gehele organisatie. Moeten bedrijfsprocessen anders worden ingericht? Zijn er andere vaardigheden nodig van de mensen die hier dagelijks mee werken? En welke (verkoop)kanalen kunnen we het beste inzetten? Ons doel is om optimale synergie te creëren tussen alle factoren die relevant zijn in het proces. Om dit te bereiken maken we gebruik van uiteenlopende tools en methodieken, zoals innovation games en het business model canvas.

Inspiratiesessies en workshops

Voor echte en succesvolle verandering is meer nodig dan alleen advies op papier. Daarom geven onze consultants ook inspiratiesessies met thema’s als ‘Klantbinding in de nieuwe financiële wereld’, ‘Scrum écht succesvol toepassen’ en ‘Op weg naar een wendbare overheid met Wetsgebaseerd Werken’. En met onze innovatieworkshops bieden we uw medewerkers vanuit onze specifieke domeinkennis inzicht in de nieuwste (technologische) ontwikkelingen op het gebied van kennisautomatisering.

De meerwaarde van Business Consultancy
  • efficiëntere en meer klantgerichte e-business omgevingen
  • gestroomlijnde en centraal ingerichte bedrijfsprocessen
  • kortere time-to-market en flexibel kunnen inspelen op marktontwikkelingen
  • meer consistentie in de dienstverlening over alle kanalen
  • u haalt maximaal rendement uit uw IT-investering

Meer weten over Everest Business Consultancy?

Neem contact op met één van onze specialisten voor een direct antwoord op uw vraag of om een afspraak te maken.

Leon van Dooren


06 22 20 96 16
l.van.dooren@everest.nl

Chris Geertsma
Solution Architect Overheid

06 46 09 39 13
c.geertsma@everest.nl

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal wendbare ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels heeft onze aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die zorgen voor zeer efficiënte bedrijfsprocessen. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken en kan helpen om dienstverlening op maat in de praktijk te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw ambities en wensen en kunnen u een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden laten zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl