Vandaag bestellen bij de overheid, over 13 weken in huis

Mijn vriend en ik kochten vorig jaar ons eerste huis, een jaren ’80 woning waar nog genoeg aan te verbeteren valt. Zo ook op het gebied van isolatie en energiebesparing. Al snel ontdekten we het subsidieaanbod van de overheid en ondertussen is onze eerste subsidieaanvraag een feit. Om de overheid te laten zien dat het ook anders kan, deel ik mijn ervaringen van het online aanvragen van een subsidie.

Lees mijn volledige verhaal én oproep iBestuur.nl

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal wendbare ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels heeft onze aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die zorgen voor zeer efficiënte bedrijfsprocessen. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om een presentatie te geven en samen uw wensen door te nemen. Ook laten we een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl