Sneak preview consumentenonderzoek ‘Hypotheken met een hart’

Hoe ervaren mensen de weg van het afsluiten en wijzigen van een hypotheek? Een hypotheek is doorgaans geen product waar je dagelijks aan denkt. Totdat je een woonwens in vervulling wil laten gaan. Toch heeft een hypotheek veel impact op je leven. Welk gevoel hebben ze bij dit product en de verstrekker ervan? Waarom kiezen ze voor een bepaalde hypotheekverstrekker? En kunnen we al spreken van een emotionele connectie tussen mensen en hun hypotheekverstrekker? Forum Business Research heeft deze vragen voor ons beantwoord door middel van een kwalitatief onderzoek. Dit onderzoeksbureau is gespecialiseerd in het meten van en bouwen aan een emotionele connectie tussen mensen en merken.

Begin maart verschijnt het complete onderzoek ‘Hypotheken met een hart’. Download nu de sneak preview van het onderzoek en bekijk alvast een voorproefje van het onderzoek. Ook ontvang je het complete onderzoek als een van de eerste.

Download de sneak preview >

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal klantgedreven ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels hebben onze oplossingen en aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die ervoor zorgen dat dienstverlening persoonlijk en (weer) relevant wordt. En bedrijfsprocessen efficiënt. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken en kan helpen om dienstverlening op maat in de praktijk te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw ambities en wensen en kunnen u een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden laten zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl