Rondetafeldiscussie ‘Digitale dienstverlening met de menselijke maat’

Hoe kun je als uitvoeringsorganisatie in digitale communicatie rekening houden met de persoonlijke omstandigheden, bijvoorbeeld in geval van problematische schulden? Met aan tafel CJIB, CAK, UWV en het Koninklijk Genootschap Gerechtsdeurwaarders!

De communicatie tussen overheid en burger wordt steeds meer digitaal, want veilig, effectief en efficiënt. Maar de overheid wil ook de menselijke maat niet uit het oog verliezen, sterker nog, ze wil de dienstverlening aan de burger juist personaliseren. Want elke burger heeft zijn eigen verhaal en een andere situatie.

Hoe doe je dat als uitvoeringsorganisatie? Hoe kun je ook in digitale communicatie rekening houden met de persoonlijke omstandigheden? Welke informatie heb je daarvoor nodig, waar haal je die vandaan en hoe maak je die beschikbaar? We vliegen deze uitdaging aan vanuit een actueel maatschappelijk thema dat een zeer persoonlijke aanpak behoeft: schuldenproblematiek!

We vliegen deze uitdaging aan vanuit een actueel maatschappelijk thema dat een zeer persoonlijke aanpak behoefte: schuldenproblematiek!

Aan tafel:

  • Joke de Boer, datascientist van CJIB
  • Michael Brouwer, CEOSyncasso, Koninklijk Genootschap Gerechtsdeurwaarders
  • Henk Jan Derks, directeur bedrijfsvoering en ICT, CJIB
  • Daan Hoefsmit, Raad van Bestuur, CAK
  • Peter Lindenburg, directeur Handhaving, UWV

Moderatie: Marcel Thaens, bijzonder hoogleraar Innovatie in de Publieke Sector

De sprekers aan de centrale tafel geven allemaal een korte presentatie die samen de opmaat vormen tot de discussie. Daarom heen zes tafels voor elk zes deelnemers. Neemt u plaats?

Deze rondetafeldiscussie wordt georganiseerd in samenwerking met iBestuur. Aanmelden voor dit event is mogelijk via DEZE PAGINA >

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken en kan helpen om dienstverlening op maat in de praktijk te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw ambities en wensen en kunnen u een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden laten zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl