Pompen of verzuipen, waar kiezen we voor?

De uitspraak  “pompen of verzuipen” is bekend bij velen. Wanneer Guus Meeuwis deze uitspraak zingt, wordt er altijd hardop meegezongen. Deze uitspraak is meer dan een verwijzing naar het bekende lied van Guus Meeuwis. Het zegt ook iets over de wijze van informatie verkrijgen en de hoeveelheid informatie waar consumenten in de verzekeringsbranche mee te maken krijgen. Er zijn zoveel voorwaarden en regels opgesteld, van toepassing op verzekeringsproducten, dat consumenten figuurlijk verzuipen in alle informatie. Het vinden van een product dat aansluit op hun persoonlijke situatie, wensen en behoeften is hierdoor een vervelend en tijdrovend karwei geworden. Regelgeving zoals de Europese Packaged Retail and Insurance-based Investment Products (PRIIPs) en de Insurance Distribution Directive (IDD) geven weinig ruimte voor klantspecifieke producten. Natuurlijk is er regelgeving nodig, maar er moet anno 2017 wel ruimte zijn om te kunnen inspelen op de persoonlijke behoeften en wensen van elke individuele klant.

Lees het hele artikel hier >

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal wendbare ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels heeft onze aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die zorgen voor zeer efficiënte bedrijfsprocessen. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om een presentatie te geven en samen uw wensen door te nemen. Ook laten we een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl