Onderzoek: overheid op weg naar digitaal 2017

Eind vorig jaar heeft Everest een onderzoek laten uitvoeren naar de ervaringen van burgers en bedrijven met het (online) dienstverleningsproces van de overheid. De resultaten van dit onderzoek zijn gekoppeld aan de standpunten en doelen die de overheid heeft gesteld in het kader van het programma ‘Digitaal 2017’. Een programma met duidelijke ambitie: burgers en bedrijven moeten al hun overheidszaken in 2017 digitaal kunnen regelen. De onderzoeksresultaten laten zien dat de overheid aardig op weg is met het realiseren de gestelde doelen. Zo vindt de helft van de burgers en de bedrijven digitaal zakendoen met de overheid eenvoudig. Tegelijkertijd wijst het onderzoek ons op uitdagingen, tenminste als een compacte, wendbare en efficiënte overheid met hoogwaardige dienstverlening nog steeds het streven is. Over die uitdagingen leest u meer in ons artikel in nummer 19 van iBestuur Magazine, welke op 24 juni 2016 is verschenen. Lees het artikel >

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal klantgedreven ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels hebben onze oplossingen en aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die ervoor zorgen dat dienstverlening persoonlijk en (weer) relevant wordt. En bedrijfsprocessen efficiënt. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken en kan helpen om dienstverlening op maat in de praktijk te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw ambities en wensen en kunnen u een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden laten zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl