Financiële dienstverlening to the next level

Betekenisvolle technologie als beslissende factor voor een omnichannel klantbeleving

De consument wordt vaak gedwongen om de processen en structuren van financiële dienstverleners te volgen bij het afnemen, beheren of wijzigen van zijn financiële producten. Via de kanalen die de dienstverleners hebben geselecteerd. Maatschappelijke trends als zelfredzaamheid en zelfwerkzaamheid hebben geleid tot de opkomst van persoonlijke portalen en apps en hebben de financiële wereld drastisch en positief veranderd. Nu is het moment daar om op de volgende belangrijke trend te reageren. De consument wil zelf het moment, kanaal, device én proces bepalen en verwacht dat financiële dienstverleners dit faciliteren. Aan de financiële wereld de taak om hun dienstverlening aan te passen aan de omgeving van de klant. Een omnichannel klantbeleving dus. Lees er meer over in het Everest Visiepaper “Financiële dienstverlening to the next level”.

Download het visiepaper

Bedankt voor uw interesse in ons visiepaper! Wij hopen dat dit paper u vernieuwde inzichten geeft en wensen u veel leesplezier!

Voer uw naam in

Voer de naam van uw organisatie in

Voer een geldig e-mailadres in

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal klantgedreven ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels hebben onze oplossingen en aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die ervoor zorgen dat dienstverlening persoonlijk en (weer) relevant wordt. En bedrijfsprocessen efficiënt. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken en kan helpen om dienstverlening op maat in de praktijk te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw ambities en wensen en kunnen u een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden laten zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl