Ontmoet Lewis, de persoonlijke assistent van de toekomst

Digitalisering heeft de hypotheekmarkt volledig op z’n kop gezet en verandert de manier waarop we huizen kopen. Processen worden simpeler en sneller, papier verdwijnt en een hypotheek in een dag wordt de nieuwe standaard. Binnenkort worden we geholpen door een persoonlijke, virtuele assistent die helpt bij het maken van de juiste keuze om onze woonwensen te vervullen: Lewis. Hij helpt met het vinden van je droomhuis, op basis van je woonwensen en (sociale) context. Maak kennis met Lewis, de virtuele assistent van de toekomst.  

Meer informatie? Neem contact op met onze collega Wouter van den Berg.

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal klantgedreven ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels hebben onze oplossingen en aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die ervoor zorgen dat dienstverlening persoonlijk en (weer) relevant wordt. En bedrijfsprocessen efficiënt. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken en kan helpen om dienstverlening op maat in de praktijk te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw ambities en wensen en kunnen u een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden laten zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl