Bestaande legacy systemen? Geen paniek!

Het voornemen van de politiek is om de overheid zo te laten werken dat burgers de dienstverlening als persoonlijk en efficiënt ervaren. Helaas wordt dit voornemen met moeite realiteit. Bestaande legacy systemen worden hierbij vaak aangewezen als de boosdoener. Ze moeten nodig vervangen worden en blokkeren al de plannen voor de toekomst. De vraag s echter of dit terecht is.

Onze collega Freek van Teeseling schrijft in de laatste editie van iBestuur Magazine (nr. 22) over deze legacy systemen. In dit artikel vertelt hij over de mogelijkheden die er wél zijn en hoe de bestaande legacy systemen ingezet kunnen worden om de burger vraag gestuurd te kunnen bedienen.

Lees het artikel hier >

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal wendbare ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels heeft onze aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die zorgen voor zeer efficiënte bedrijfsprocessen. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om een presentatie te geven en samen uw wensen door te nemen. Ook laten we een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl