Kunstmatige intelligentie verandert de financiële wereld

Een nieuw tijdperk breekt aan met de toepassing van zelflerende technologieën

Kunstmatige intelligentie (AI – Artificial Intelligence) gaat de financiële sector nu en de komende jaren ingrijpend veranderen. Hoe lang duurt het nog voordat de computer de mens kan vervangen?

Dit visiepaper, geschreven door Wouter van den Berg, geeft een kijk op concrete toepassingen van kunstmatige intelligentie welke financiële instellingen helpen vooruit te lopen op de dynamiek in de markt.

Download het visiepaper over kunstmatige intelligentie

We hopen dat dit visiepaper u goede inzichten geeft in de betekenis van kunstmatige intelligentie voor de financiële sector. Veel leesplezier!

Voer uw naam in

Voer de naam van uw organisatie in

Voer een geldig e-mailadres in

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal klantgedreven ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels hebben onze oplossingen en aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die ervoor zorgen dat dienstverlening persoonlijk en (weer) relevant wordt. En bedrijfsprocessen efficiënt. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken en kan helpen om dienstverlening op maat in de praktijk te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw ambities en wensen en kunnen u een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden laten zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl