Kunstmatige intelligentie verandert de financiële wereld

Een nieuw tijdperk breekt aan met de toepassing van zelflerende technologieën

Kunstmatige intelligentie (AI – Artificial Intelligence) gaat de financiële sector nu en de komende jaren ingrijpend veranderen. Hoe lang duurt het nog voordat de computer de mens kan vervangen?

Dit visiepaper, geschreven door Wouter van den Berg, geeft een kijk op concrete toepassingen van kunstmatige intelligentie welke financiële instellingen helpen vooruit te lopen op de dynamiek in de markt.

Download het visiepaper over kunstmatige intelligentie

We hopen dat dit visiepaper u goede inzichten geeft in de betekenis van kunstmatige intelligentie voor de financiële sector. Veel leesplezier!

Voer uw naam in

Voer de naam van uw organisatie in

Voer een geldig e-mailadres in

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal wendbare ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels heeft onze aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die zorgen voor zeer efficiënte bedrijfsprocessen. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om een presentatie te geven en samen uw wensen door te nemen. Ook laten we een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl