Klantbinding in de nieuwe financiële wereld

Betekenisvolle technologie als verbindende factor tussen klant en organisatie

We bevinden ons in een periode van maatschappelijke kanteling. Deze kanteling dwingt financiële organisaties om vanuit een ander perspectief naar hun omgeving te kijken. Het identificeren van trends kan helpen vat te krijgen op alle veranderingen. Trends vertaald naar daadwerkelijke activiteiten en inzichten, waarmee boven de waan van de dag uitgestegen kan worden en gericht geanticipeerd kan worden op de toekomst.

Everest heeft in samenwerking met futuroloog Tony Bosma een visiepaper geschreven dat in gaat op de meest fundamentele maatschappelijke en technologische trends voor de financiële sector en adviezen biedt waarmee de financiële sector authentieke verbinding met de consument kan realiseren. Dit visiepaper is mede gebaseerd op de resultaten van het consumentenonderzoek dat Everest in april 2014 heeft uitgevoerd.

Download het visiepaper

Bedankt voor interesse in ons visiepaper. Wij hopen dat dit paper u nieuwe inzichten geeft en wensen u veel leesplezier!

Voer uw naam in

Voer de naam van uw organisatie in

Voer een geldig e-mailadres in

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal klantgedreven ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels hebben onze oplossingen en aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die ervoor zorgen dat dienstverlening persoonlijk en (weer) relevant wordt. En bedrijfsprocessen efficiënt. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken en kan helpen om dienstverlening op maat in de praktijk te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw ambities en wensen en kunnen u een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden laten zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl