Incasso op maat

Syncasso bouwt gepersonaliseerd digitaal platform

Incassospecialist Syncasso ontwierp – in totale afzondering – met slechts drie medewerkers een compleet nieuw digitaal paltform. Wij realiseerde hun ideeën. Het resultaat: een efficiënt incassosysteem, op basis van Blueriq, dat de eindgebruiker de touwtjes in handen geeft. De kracht van dit platform? Personalisatie en zelfsturing.

In samenwerking met Syncasso schreven we over dit gepersonaliseerde platform in het laatste nummer van iBestuur. Lees verder >

 

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal wendbare ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels heeft onze aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die zorgen voor zeer efficiënte bedrijfsprocessen. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om een presentatie te geven en samen uw wensen door te nemen. Ook laten we een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl