Iedere burger zijn eigen proces

De afwachtende burger maakt plaats voor de zelfredzame burger die behoefte heeft aan controle, flexibiliteit, transparantie en relevatie. Maar in werkelijkheid raken burgers nog te vaak verstrikt in complexe en onnodige procedures. In de ideale wereld bepaalt iedere burger zijn eigen proces en ontstaat een juiste balans tussen digitaal én persoonlijk. Wat kan de overheid doen om de mens (weer) centraal te stellen?

>> Lees de volledige blog op iBestuur.nl

Hans de Preter


073 645 04 60

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal wendbare ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels heeft onze aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die zorgen voor zeer efficiënte bedrijfsprocessen. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om een presentatie te geven en samen uw wensen door te nemen. Ook laten we een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl