• 7 juni 2018
  • 16:00 - 20:00
  • ntb

Hyp2date: De klantreis is niet altijd leuk

Pak je koffers, we gaan op klantreis! Tijdens de derde editie van Hyp2date staat de klantreis centraal. Vol goede moed begint iedere klant aan zijn reis om een hypotheek af te sluiten. Soms wordt de reis onverwacht een horrorvakantie door allerlei factoren. De documenten van de klant zijn niet in orde, er staat veel file of de klant raakt de weg kwijt omdat hij de taal niet spreekt. Allemaal factoren die de reis kunnen verpesten. Tijdens de reis krijgt de klant natuurlijk ook te maken met de bank. Hoe begeleid je als bank de klant hier nou echt in, en hoe maak je duidelijk dat deze klantreis niet altijd leuk is?

De volgende onderwerpen passeren de revue tijdens deze editie:
• Hoe begeleid je de klant goed tijdens zijn reis?
• Hoe spoor je de klant aan zijn huis te verduurzamen?
• Hoe spoor je de klant aan na te denken over wat te doen met zijn aflosvrije hypotheek?

Ben je er (weer) bij?

Meld je dan nu aan via onderstaande link. * Ook een collega uitnodigen? Dat kan! Na het aanmelden krijg je de mogelijkheid de uitnodiging door te sturen.

AANMELDEN

Over Hyp2date

Hyp2Date is een door Everest georganiseerd event wat elke drie maanden plaatsvindt en waarin we onze collega’s en externe belanghebbenden willen informeren en inspireren rondom actuele thema’s in de financiële wereld. De focus van het event ligt voornamelijk op het onderwerp hypotheken. Tijdens Hyp2date komen enkele (gast)sprekers interessante onderwerpen toelichten en is er altijd een interactief gedeelte waarin alle genodigden actief aan de slag kunnen met de besproken onderwerpen.

*Dit event is gratis voor mensen werkzaam in de financiële (hypothecaire) sector.

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken en kan helpen om dienstverlening op maat in de praktijk te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw ambities en wensen en kunnen u een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden laten zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl