Herman Mansveld helpt overheid kansen verzilveren

Op 1 augustus 2016 hebben we Herman Mansveld verwelkomd in ons team als Senior Business Consultant. Hij gaat dienstverlenende instellingen, met name overheidsorganisaties, adviseren over hoe zij hun klanten nog beter centraal kunnen stellen. Goed voorsorteren op de toekomst betekent exact weten wat er speelt in de wereld om ons heen. Met die inzichten en onze kijk op kennistechnologie kunnen we overheidsorganisaties helpen kansen te verzilveren. Alle kennis en ervaring die Herman met zich meebrengt, gaat daar ook een belangrijke bijdrage aan leveren.

Klantbeleving en innovatie

Herman heeft zich bijna dertig jaar ingezet op het gebied van klantbeleving en innovatie binnen de bancaire sector. Zo heeft hij elf jaar bij ABN AMRO gewerkt en achttien jaar bij Fortis. Hij gelooft dat het zeker mogelijk is voor bedrijven en instellingen om daadwerkelijk vanuit de behoefte, mogelijkheden en de verwachting van hun klant te werken. Ons standpunt: ‘standaard waar het kan, specifiek waar het moet’, sluit dan ook goed aan op zijn eigen gedachtegoed. Om dit te realiseren wil Herman vanuit zijn functie met alle betrokken partijen inzoomen op de processen, doelen en de wensen van de overheidsinstelling.

“Ik ben onder de indruk van het hoge kennisniveau van mijn nieuwe collega’s bij Everest en erg enthousiast over het innovatieve softwareplatform Blueriq. Als je het mij vraagt is dit een platform dat zorgt dat de overheid kan aansluiten op de leefomgeving van de burger. Op deze manier kunnen we de overheid niet alleen adviseren over het écht centraal stellen van burgers, maar dat ook daadwerkelijk teweeg brengen”, aldus Herman Mansveld.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe de digitaliseringsslag van de overheid toch kan leiden tot een overheid die aansluit op de behoefte en verwachtingen van de klant? Of nader kennismaken met Herman? Neem dan contact met hem op.

Herman Mansveld
Senior Business Consultant Overheid

06 29 52 52 37
h.mansveld@everest.nl

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal klantgedreven ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels hebben onze oplossingen en aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die ervoor zorgen dat dienstverlening persoonlijk en (weer) relevant wordt. En bedrijfsprocessen efficiënt. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken en kan helpen om dienstverlening op maat in de praktijk te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw ambities en wensen en kunnen u een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden laten zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl