Florius is genomineerd voor de Gouden Lotus Awards!

Wat zijn we trots! Florius is twee keer genomineerd voor de InFinance Gouden Lotus Awards. Eén keer in de categorie ‘Hypotheekverstrekker’ en één keer in de categorie ‘innovatie’. We zetten ons elke dag samen met Florius in voor het verbeteren van de service, een snel en foutloos acceptatietraject, persoonlijke aandacht en maken de dienstverlening en ondersteuning klaar voor de toekomst. All powered by Blueriq. Wordt het harde werk beloond met één of misschien zelfs twee awards? Breng vandaag nog je stem uit!

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal klantgedreven ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels hebben onze oplossingen en aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die ervoor zorgen dat dienstverlening persoonlijk en (weer) relevant wordt. En bedrijfsprocessen efficiënt. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken en kan helpen om dienstverlening op maat in de praktijk te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw ambities en wensen en kunnen u een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden laten zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl