Everest en Obvion, van project naar partners

In september 2015 lanceerden we met Obvion een nieuw adviseursportaal en daarmee het fundament voor een verbeterde dienstverlening door deze hypotheekverstrekker. Ondertussen is dit portaal een essentieel onderdeel geworden van het hypothekensysteem van Obvion.

Onafhankelijke hypotheekadviseurs die Obvion-hypotheken verstrekken, kunnen nieuwe hypotheekaanvragen via het adviseursportaal opvoeren. Sinds de lancering hebben Obvion en Everest verder gewerkt om de adviseurs meer grip te bieden op het volledige hypotheekproces. Deze continue uitbreiding van dienstverlening heeft gezorgd voor een groeiende betrokkenheid van adviseurs. Het aantal unieke bezoekers per maand is ten opzichte van anderhalf jaar eerder verdubbeld tot 5000.

Extra functionaliteiten zoals het uploaden van stukken, een portefeuille platform en het aanbieden van mutatiemogelijkheden zijn enthousiast ontvangen. Een mooi voorbeeld is de uploadfunctionaliteit. Deze werd meteen na de livegang twee keer vaker gebruikt voor het versturen van stukken dan de andere kanalen. Op een zonnige dag en een prachtige locatie in Heerlen keken we met alle betrokkenen bij het adviseursportaal terug op de behaalde resultaten en wierpen we een blik op wat er nog in het verschiet ligt. Ook werd er gesproken over hoe we de samenwerking verder op duurzame wijze invullen.

Vanaf nu wordt de samenwerking voortgezet met het Customer Solutions Team van Everest, waarbij de focus ligt op duurzaam agile partnership voor de verdere optimalisatie en het onderscheidend blijven van het portaal en de systemen van Obvion. “We nemen geen genoegen met goed. Als het goed gaat, zoeken we naar verbetering. Everest gaat ons met haar Customer Solutions Team hier echt verder mee brengen”, aldus Arjan van den Berg, Product Owner bij Obvion. Jan van Deenen, Managing Director Everest vult aan: “Met dit partnership helpen we Obvion in hun streven naar digitale perfectie en vullen we ook onze ambitie verder in: een financiële sector die persoonlijk en relevant is voor elke klant”.

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal klantgedreven ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels hebben onze oplossingen en aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die ervoor zorgen dat dienstverlening persoonlijk en (weer) relevant wordt. En bedrijfsprocessen efficiënt. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken en kan helpen om dienstverlening op maat in de praktijk te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw ambities en wensen en kunnen u een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden laten zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl