Een persoonlijke en efficiënte overheid: twee mooie voorbeelden

De Nederlandse overheid en ook het bedrijfsleven moeten nog veel stappen maken om IT zo in de dienstverlening te integreren zodat de burger echt centraal staat. Gelukkig zijn er ook al mooie succesvolle projecten te noemen van een persoonlijke en efficiënte overheid. Hiervan hoop ik dat de Nederlandse overheid er nog veel meer van zal opleveren.

>> Lees de volledige blog op iBestuur.nl

Herman Mansveld
Senior Business Consultant Overheid

06 29 52 52 37
h.mansveld@everest.nl

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal wendbare ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels heeft onze aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die zorgen voor zeer efficiënte bedrijfsprocessen. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om een presentatie te geven en samen uw wensen door te nemen. Ook laten we een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl