Een nieuw Blueriq platform: Blueriq 10!

Met trots lanceren we vandaag het nieuwe Blueriq 10 platform, onze wendbare oplossing voor het automatiseren van regelgedreven en kennisintensieve bedrijfsprocessen in de bancaire sector, verzekeringsbranche en de centrale overheid. Steeds meer enterprise-organisaties passen Blueriq toe voor bedrijfskritische applicaties en het aantal gebruikers neemt voortdurend toe. Het Blueriq 10 platform ondersteunt die groei en maakt het mogelijk om sneller op veranderingen in te spelen. Blueriq 10 is een toekomstgericht platform en is optimaal ingericht voor applicaties die hoge eisen stellen aan de prestaties, schaalbaarheid, beschikbaarheid en veiligheid. Met Blueriq 10 biedt u uw klanten een excellente klantbeleving en loopt u voor op de dynamiek van uw markt. Waarbij u zelf de spelregels bepaalt.

Alles weten over de voordelen, optimalisaties en functionaliteiten die het Blueriq platform biedt? Kijk op Blueriq.com

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal wendbare ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels heeft onze aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die zorgen voor zeer efficiënte bedrijfsprocessen. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om een presentatie te geven en samen uw wensen door te nemen. Ook laten we een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl