Download de flyer van RuleControl Finance

Maak compliant zijn eenvoudig

RuleControl is een software oplossing waarmee uw organisatie kennis over wetten en (bedrijfs)regels eenduidig kan vastleggen, verrijken en beheren. Gebruikers van RuleControl kunnen de wetten en regels analyseren en specificaties voor producten, processen en systemen eenvoudig uit de teksten destilleren. Door de software te gebruiken voldoen producten, processen en systemen aan alle geldende wet- en regelgeving, intern en extern beleid. Kortom, RuleControl helpt u om grip te krijgen op wetten en regels én nog belangrijker om blijvend compliant te zijn.

Download de flyer

Bedankt voor interesse in onze flyer. Wij hopen dat deze flyer u inzicht geeft in wat RuleControl Finance voor uw organisatie kan betekenen!

Voer uw naam in

Voer de naam van uw organisatie in

Voer een geldig e-mailadres in

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal wendbare ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels heeft onze aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die zorgen voor zeer efficiënte bedrijfsprocessen. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om een presentatie te geven en samen uw wensen door te nemen. Ook laten we een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl