De wereld van Everest: Mike Slagter

Everest heeft ruim 200 mensen in dienst. Onze mensen hebben een belangrijke rol: ze zorgen niet alleen dat onze klanten geholpen worden, maar maken Everest écht Everest. De komende maanden vragen we een aantal collega’s, met verschillende rollen en achtergronden, het hemd van het lijf, om je een kijkje te bieden in de wereld van Everest.

Onze collega Mike Slagter bijt het spits af. Officieel heet hij Michael, maar zo zal je niemand hem horen noemen. Mike is begonnen bij Everest is 2010. Na het afronden van zijn studie bedrijfskundige informatie begon hij bij een bedrijf wat uiteindelijk niet helemaal zijn ding bleek te zijn, en begon een zoektocht naar een andere baan. Lang hoefde hij niet te zoeken: zodra zijn CV op monsterboard belandde, kwam hij in contact met een recruiter van Everest.

Mike begon als Business Engineer bij Everest, en is sinds dit jaar teamleader bij het Customer Solutions Team (CST). Het CST team is een team wat werkt voor verschillende klanten aan wat kleinere projecten.

Vertel eens Mike, wat doe je nu precies bij Everest?

“Ik ben teamleider bij het CST team, en heb daar verschillende klanten onder mijn hoede. Het grootste deel van de dag ben ik bezig met het managen van klantverwachtingen en de inzet van mijn collega’s. Ik ben constant aan het kijken welke projecten er aan zitten te komen, op welke termijn en of ik daar mensen voor vrij kan maken. Ook help ik sales soms met maken van een proof of concept en ga ik langs bij zusterondernemingen om te praten over kansen voor nieuwe projecten. ”

En wat vind je nu van je nieuwe rol als teamleider? Wat vind je er leuk aan?

“Het allerleukst vind ik het begeleiden en coachen van medewerkers. Ik kijk niet alleen naar de inzet van mijn team bij de klant, maar ook naar de mens erachter. Hoe gaat het met ze? Vinden ze het nog leuk? En wat motiveert ze?”

“De grootste uitdaging van mijn functie is het managen van verwachtingen. Alle klanten hebben verschillende verwachtingen, en die moet Everest waar zien te maken. Hoe ga je bijvoorbeeld zo goed mogelijk kennis over dragen, zonder te veel overhead uren te maken?”

Even terug naar het begin, waarom heb je toentertijd voor Everest gekozen?”

“Ik ben best een gevoelsmens. Als de sfeer bij een bedrijf niet goed is, dan is het geen bedrijf voor mij. Vanaf het moment dat ik bij Everest binnen kwam voelde ik het al: deze vibe is goed! De mensen die hier werken maken echt de sfeer. We zijn er voor elkaar, of dat nu op werkgebied is wanneer een collega en deadline moet halen, of op privé vlak. Het voelt meer als familie, dan als collega’s.”

In het kort

Hobbies?

“Heb je even? Salsa en merengue dansen, uit eten gaan, hardlopen, skiën, hip-hop muziek maken en klussen aan mijn huis (of dat van vrienden). En ik zie ook mijn vriendin nog iedere dag (lacht).”

Favoriete Everest herinnering?

“Tijdens een teamuitje met de klant zijn we gaan waterskiën. Dat was echt vet. En natuurlijk de jaarfeesten, teamuitjes en teametentjes. Eigenlijk zijn er best veel favoriete herinneringen.”

Favoriete moment van de week?

“Coaching gesprekken en één-op-één gesprekken. Dan leer je mensen pas echt kennen en kun je iets voor ze betekenen.”

Nog meer weten over het werken bij Everest? Bekijk dan onze werken bij pagina en neem contact met ons op. Wie weet schud jij dan Mike binnenkort de hand!

De wereld van Everest: Mike SlagterHet Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal klantgedreven ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels hebben onze oplossingen en aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die ervoor zorgen dat dienstverlening persoonlijk en (weer) relevant wordt. En bedrijfsprocessen efficiënt. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken en kan helpen om dienstverlening op maat in de praktijk te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw ambities en wensen en kunnen u een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden laten zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl