De wereld van Everest: Angie Tolentino

Everest heeft ruim 200 mensen in dienst. Onze mensen hebben een belangrijke rol: ze zorgen niet alleen dat onze klanten geholpen worden, maar maken Everest écht Everest. De komende maanden vragen we een aantal collega’s, met verschillende rollen en achtergronden, het hemd van het lijf, om je een kijkje te geven in de wereld van Everest.

Maak kennis met één van onze nieuwe collega’s: Angie Tolentino. Angie werkte voorheen als Business Analyst in de verzekeringswereld, en werkt nu sinds begin dit jaar bij Everest als Business Engineer.

Van de verzekeringswereld naar de IT wereld bij Everest. Waarom heb je de overstap gemaakt?

“Ik zat in de verzekeringswereld niet helemaal op mijn plek. Ik werd toen benaderd door een recruitmentbureau die mij meer vertelde over Everest, wat mij meteen heel erg aansprak. Ondanks dat ik Econometrie heb gestudeerd, vond ik de IT wereld altijd heel interessant. Toen ik hier binnenkwam bij de talentday voelde het meteen goed. Ik werd steeds nieuwsgieriger naar wat ik hier zou kunnen toevoegen en leren.”

En, hoe vind je de IT wereld en Everest tot nu toe?

“Vanaf dag 1 ging er een hele nieuwe wereld voor me open. De interactie met de klant, het modelleren in plaats van programmeren en het werken met scrum, alles was direct een uitdaging. Doordat we werken in teamverband kun je kennis onderling gemakkelijk verdelen. Hierdoor krijg je dingen snel onder de knie. Binnen Everest zijn de collega’s bereid om uitleg te geven of te sparren over een onderwerp. Aan de ene kant werk je samen om iets moois neer te zetten op een meer formele manier, en aan de andere kant ga je ook informeel met elkaar om.”

Wat vind je het leukste aan je functie? En het minst leuke?

“Tot nu vind ik echt alles leuk! Ik ben nu pas 6 maanden in dienst, dus ik vind het nog echt leuk dat je het brede aspect van de functie nog ziet. De grootste uitdaging voor mij persoonlijk ligt in het presenteren en voorleggen van ideeën. Dit vind ik altijd spannend. Gelukkig krijg ik hier de kans om hier beter in te worden. Als ik een minder leuk onderdeel moet opnoemen zou dat documenteren zijn, maar dat hoort er nu eenmaal bij. Ondanks de file en de reisafstand (ik kom uit Rotterdam), vind ik het echt heel leuk om bij Everest te werken.”

angie-fotos-interview

In het kort

Wat is zo uniek aan het team waar je mee werkt?

“Iedereen heeft zijn eigen krachten. We zijn een heel divers team, maar het werkt en klikt goed. ”

Dé reden om bij Everest te komen werken?

“Je kunt jezelf zijn. Je wordt niet veroordeeld en iedereen is heel open. Als je het ergens niet mee eens bent, kun je dat ook gewoon uitspreken. ”

Wat doe je in je vrije tijd?

“Meestal ben ik dan aan het sporten, en vooral aan het volleyballen. Ik ben laatst met collega’s gaan beachvolleyballen. Bij mijn vorige werkgever hoefde ik mijn collega’s niet zo nodig na het werk te zien, maar hier vind ik het juist leuk!”

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal klantgedreven ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels hebben onze oplossingen en aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die ervoor zorgen dat dienstverlening persoonlijk en (weer) relevant wordt. En bedrijfsprocessen efficiënt. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken en kan helpen om dienstverlening op maat in de praktijk te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw ambities en wensen en kunnen u een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden laten zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl