Consumentenonderzoek ‘Hypotheken met een hart’

Er is in de hypotheekbranche de afgelopen jaren veel energie gestoken in het verhogen van de klanttevredenheid en de klantbeleving. Heeft dit het beoogde effect gehad? Is er nu sprake van een emotionele connectie tussen mensen en hun hypotheekverstrekker? Met hulp van Forum Business Research gingen we op zoek naar antwoorden.

“Als klant moet je er maar verstand van hebben om je niet van alles wijs te laten maken. Je moet het allemaal zelf maar uitvinden”, aldus één van de respondenten

Want hoe ervaren mensen de weg van het afsluiten en wijzigen van een hypotheek? Waarom kiezen mensen voor een bepaalde hypotheekverstrekker en welk gevoel hebben ze daarbij? Hoe ziet de klantreis er volgens consumenten idealiter uit? Op welke behoeften moeten hypotheekverstrekkers beslist inspelen? En hoe kunnen hypotheekverstrekkers consumenten écht in het hart raken?

Download onderzoeksrapport

Leer van de feedback van consumenten en download het onderzoeksrapport:

EVE50020_beelden_visipapers

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal klantgedreven ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels hebben onze oplossingen en aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die ervoor zorgen dat dienstverlening persoonlijk en (weer) relevant wordt. En bedrijfsprocessen efficiënt. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken en kan helpen om dienstverlening op maat in de praktijk te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw ambities en wensen en kunnen u een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden laten zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl