Blueriq Christmas Puzzle

Het is bijna kerst en daarom willen we een nieuwe traditie starten: de Blueriq Christmas Puzzle. Deze puzzel test je Blueriq kennis en kunde, en is niet gemakkelijk. Een echte uitdaging dus!

Wil je ook meedoen met de Blueriq Christmas Puzzle? Registreer je dan nu via deze pagina!

De winnaar ontvangt een ‘grand prize’, die we later bekend maken. Antwoorden kunnen ingestuurd worden tot 13 december, 23:59.

De prijsuitreiking
Onder het genot van een drankje en een hapje maken wij de winnaar tijdens een speciale Blueriq Meetup op donderdag 14 december bekend. Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Het is niet meer mogelijk mee te doen aan de Blueriq Christmas Puzzle. Volgend jaar verschijnt er weer een Christmas Puzzle.

 

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal klantgedreven ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels hebben onze oplossingen en aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die ervoor zorgen dat dienstverlening persoonlijk en (weer) relevant wordt. En bedrijfsprocessen efficiënt. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken en kan helpen om dienstverlening op maat in de praktijk te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw ambities en wensen en kunnen u een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden laten zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl