ANVA Rules made by Blueriq, is live!

Efficiënte bedrijfsprocessen, een snelle time-to-market, optimale klantbeleving, snel inspelen op maatschappelijke trends en nieuwe wet- en regelgeving… dit zijn een aantal belangrijke en veelvoorkomende doelen van financiële instellingen welke vaak worden ondersteund met IT. IT is een onmisbaar onderdeel om deze doelen te realiseren. Daarom heeft Everest in samenwerking met ANVA, softwareleverancier voor verzekeraars, serviceproviders, volmachten, beursmakelaars en financieel adviseurs, nieuwe software gecreëerd voor de verzekeringsbranche met het softwareplatform Blueriq: ANVA Rules!

Alles onder controle
ANVA Rules is een oplossing voor acceptatie en premieberekening. Hierbij wordt gebruik gemaakt van tarieven en acceptatieregels die altijd up-to-date zijn. Gebruikers hoeven met deze oplossing niet langer zelf tarieven en acceptatieregels in te richten en te onderhouden. De software is gemodelleerd op basis van Blueriq Dynamic Case Management en dus wordt alle informatie op één centrale plek vastgelegd. Denk aan wet- en regelgeving welke van invloed zijn op productvoorwaarden en tarieven. Dit zorgt voor optimale transparantie, controle maar nog belangrijker voor een kortere time-to-market, efficiëntie en wendbaarheid. Gevolgen van wijzigingen voor een polis zijn meteen zichtbaar. Daarbij kan de adviseur beter aan zijn zorgplicht voldoen, omdat inzichtelijk is welke wijzigingen qua tarieven en acceptatieregels er zijn doorgevoerd.

Samen sterk in de verzekeringsbranche
“Samen met ANVA maken we ons sterk om verzekeraars optimaal te ondersteunen bij het realiseren van hun organisatiedoelen. De livegang van de nieuwe oplossing met Blueriq is een belangrijke mijlpaal om dit streven waar te maken.”, aldus Jan van Deenen, Managing Director bij Everest. “We staan aan het begin van een nieuwe toekomst. Het toepassen van de technologieën van nu, zoals Blueriq, stelt ons in staat om vanuit efficiency en innovatie nog meer waarde te leveren aan onze klanten”, vult Roel van Dijk, Algemeen Directeur van ANVA aan.

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal klantgedreven ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels hebben onze oplossingen en aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die ervoor zorgen dat dienstverlening persoonlijk en (weer) relevant wordt. En bedrijfsprocessen efficiënt. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken en kan helpen om dienstverlening op maat in de praktijk te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw ambities en wensen en kunnen u een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden laten zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl