365/2=236 Blueriq cursisten

Bijna 90 dagen Blueriq training, voor 90 Everest medewerkers en 30 klanten en partners. Dit zijn slechts een paar cijfers die de populariteit van de Blueriq Academy laten zien. Wekelijks bieden we vanuit de Blueriq Academy diverse trainingen aan op verschillende niveaus. De cijfers van het eerste halfjaar liegen er niet om. Met bijna 20 Blueriq experts hebben we in de eerste 6 maanden van 2017 ruim 230 cursisten (verder) wegwijs gemaakt met het Blueriq platform.

Nieuwsgierig naar alle facts en figures van het afgelopen halfjaar? Download de infographic >

Blueriq_236_cursisten

Meer informatie over Blueriq trainingen? Klik hier. 

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal klantgedreven ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels hebben onze oplossingen en aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die ervoor zorgen dat dienstverlening persoonlijk en (weer) relevant wordt. En bedrijfsprocessen efficiënt. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken en kan helpen om dienstverlening op maat in de praktijk te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw ambities en wensen en kunnen u een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden laten zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl