Efficiëntieslag bij de WSG door intelligente applicatie

Jeugdzorgexperts optimaal ondersteunen bij het ontwikkelen en opstellen van een behandelplan of plan van aanpak

ICT-dienstverlener Everest heeft voor de Gecertificeerde Instelling voor Jeugdbescherming en Jeugdreclassering, de William Schrikker Groep (WSG), een nieuw, intelligent systeem gerealiseerd voor het ondersteunen van jeugdzorgwerkers bij het ontwikkelen en opstellen van een behandelplan of plan van aanpak. De oplossing, genaamd SLIM, is ontwikkeld op basis van het Blueriq-softwareplatform en biedt onder andere intuïtieve webondersteuning bij online aanvraag-, en mutatieprocessen (met slimme invulhulpen, geautomatiseerde afleidingen en direct advies), procesondersteuning en documentgeneratie.

Download de case study

Benieuwd naar alle unieke eigenschappen van de intelligente applicatie van de WSG en de resultaten die de jeugdzorgorganisatie met het systeem heeft geboekt? Download dan de case study.
Download_case_study_william_schrikker_groep

Het Everest Toekomst Perspectief

Onze marktgerichte aanpak voor optimaal wendbare ICT

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Wij zijn groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels heeft onze aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Everest ondersteunt deze organisaties door continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die zorgen voor zeer efficiënte bedrijfsprocessen. Voor een snellere time-to-market. En voor een excellente klantbeleving.

BankenVerzekeraarsOverheid

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om een presentatie te geven en samen uw wensen door te nemen. Ook laten we een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl