Het Everest
toekomst perspectief

Bekijk
onze visie

Wij zijn niet bang voor veranderingen

Als één ding zeker is in de wereld van financiële dienstverlening en centrale overheid, dan is het wel verandering. Wetten en regels, technologieën, maatschappelijke trends, klantbehoeften… wat vandaag de norm is, kan morgen al achterhaald zijn.
Bij Everest zien wij deze veranderingen met vertrouwen tegemoet. Sterker nog: we dragen er zelf aan bij.

omdat wendbaarheid in ons DNA zit

Everest wil banken, verzekeraars en overheidsinstellingen in staat stellen continu in te spelen én vooruit te lopen op de dynamiek van de markt. Dit doen we met ICT-oplossingen die organisaties écht wendbaar maken. Die zorgen voor efficiëntere bedrijfsprocessen. Voor een kortere time-to-change. Voor een lagere cost-of-change. En voor een excellente klantbeleving. Dit merkt u aan uw NPS resultaten.

omdat we precies weten wat er speelt
in uw markt

Onze kracht ligt in onze focus op dynamische, kennisintensieve markten. Everest is groot geworden in het domein van hypotheekverstrekkers, maar inmiddels heeft onze aanpak zich ook bewezen bij verzekeraars en de centrale overheid. Met onze diepgaande domeinexpertise maken we het verschil en daarom zullen we ons ook in de toekomst honderd procent blijven richten op deze markten.
Het is immers beter om van een paar markten alles te weten, dan van alle markten een beetje.

en omdat we een écht toekomstbestendige aanpak hebben

Everest zorgt ervoor dat u altijd vooruit kunt. Dat u klaar bent voor nieuwe ontwikkelingen. Dat u maximaal wendbaar bent tegen minimale kosten. Daarom pakken we elk project agile aan. En daarom maken we gebruik van standaard componenten en out-of-the-box oplossingen. Zodat we alleen maatwerk hoeven te leveren als dat echt niet anders kan. Of u uw bedrijfsprocessen nu flexibeler, efficiënter, klantgerichter of gebruiksvriendelijker wilt inrichten, met Everest bent u optimaal voorbereid op de toekomst.

Everest is onderdeel van TSS

Everest is de business engineering company die complexe businessvraagstukken vertaalt in innovatieve en praktische ICT-oplossingen voor financiële dienstverleners en centrale overheid. Opgericht in 1996 in ‘s-Hertogenbosch is ons bedrijf inmiddels zo’n 220 medewerkers sterk.

Everest is onderdeel van Total Specific Solutions. Hier werken ruim 2100 ervaren specialisten vanuit gespecialiseerde bedrijven aan business oplossingen voor nu en straks. Alle TSS-bedrijven zijn expert in hun eigen domein en kennen de markt door en door. De klanten van TSS en de afzonderlijke TSS-bedrijven profiteren optimaal van de wisselwerking tussen inhoudelijke focus en innovatieve software. Dé kritische succesfactoren voor de realisatie van strategische keuzen. Niet voor niets noteren we een gezonde groei en bekleden we topposities in de zorg- en overheidssector en in de financiële wereld.

Constellation Software Inc.

TSS is onderdeel van Constellation Software Inc., de wereldwijde aanbieder van enterprise software oplossingen aan een gevarieerde groep van verschillende verticale markten. De belangrijkste strategie van Constellation is het verwerven, beheren en bouwen van vertical market software bedrijven. In het algemeen bieden deze bedrijven bedrijfskritische softwareproducten die aansluiten bij de specifieke behoeften van klanten in verticale markten.

Constellation heeft 6 operationele groepen die momenteel meer dan 125.000 klanten in ongeveer 100 verschillende verticale markten wereldwijd bedienen. Met het hoofdkantoor in Toronto, Canada, en kantoren in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Australië en Afrika, heeft Constellation meer dan 13.000 medewerkers die een geconsolideerde omzet genereren van meer dan US $2.1 miljard. Constellation Software is genoteerd aan de Toronto Stock Exchange.

 

organigram

Feiten en cijfers

0
Jaren actief
0
Medewerkers
0
Gemiddelde leeftijd
0
Klanttevredenheid
Events
Meer

Onze experts

In een markt die altijd in beweging is horen mensen thuis die echt kennis van de markt hebben. Onze experts weten alles van úw markt en helpen u graag verder.

Wij zijn trots op wie we zijn

Wij zijn erg trots op onze cultuur, die open is en toegankelijk, met een nuchtere insteek. Bij Everest kan iedereen zichzelf zijn, heeft men respect voor elkaar en worden uitdagingen met beide handen aangegrepen. Bekijk het filmpje en proef de sfeer!

Bekijk alle vacatures

MAAK KENNIS MET EVEREST

Benieuwd hoe Everest úw organisatie toekomstbestendig kan maken en kan helpen om dienstverlening op maat in de praktijk te brengen? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag langs om te luisteren naar uw ambities en wensen en kunnen u een aantal inspirerende praktijkvoorbeelden laten zien.

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 (ingang K, kantoor 7120)
5222 AE 's Hertogenbosch

(073) 645 04 60
info@everest.nl